YaCy-Bugtracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000129YaCy[All Projects] Generalpublic2012-01-13 06:322016-04-16 21:29
Reporterkoanhead 
Assigned ToOrbiter 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilitysometimes
StatusclosedResolutionduplicate 
ETAnone 
PlatformOSOS Version
Product VersionYaCy 1.0 
Target VersionFixed in Version 
Summary0000129: YaCy running, but does not send HTTP responses
DescriptionOn Ubuntu 10.04 with IcedTea, installed YaCy from the tarball on the website. Started yacy using ./startYACY.sh and it seemed to be working properly for about an hour. After that the webpage at localhost:8090 can no longer be viewed in Firefox, Chrome, wget or lynx. Wget shows HTTP responses timing out, even after many many retries. 'tail -f ./DATA/LOG/yacy00.log' shows activity.
Steps To Reproduce1. Install YaCy via tarball as unprivileged user
2. Start YaCy as same user via ./startYACY.sh
3. Browse http://localhost:8090 [^]
TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships
duplicate of 0000104closedOrbiter Webinterface reagiert nicht mehr, das Log läuft aber weiter... 

-  Notes
(0001235)
BuBu (developer)
2016-04-16 21:29

see comment on original
http://mantis.tokeek.de/view.php?id=104 [^]

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2012-01-13 06:32 koanhead New Issue
2012-01-20 11:51 Lotus Relationship added duplicate of 0000104
2016-04-16 21:29 BuBu Note Added: 0001235
2016-04-16 21:29 BuBu Status new => closed
2016-04-16 21:29 BuBu Assigned To => Orbiter
2016-04-16 21:29 BuBu Resolution open => duplicate


Copyright © 2000 - 2019 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker